Lokaludvalgsmøde-09-05-20.jpg

Nye medlemmer i Lokaludvalget

Der blev i sidste uge afholdt suppleringsvalg til Brønshøj-Husum Lokaludvalg, da der var tre ledige medlemspladser og en række suppleantpladser, der var ubesatte.

Nej til billigere lokaler til almen praksis

Københavns Kommune har modtaget afslag fra Sundheds- og Ældreministeriet på en ansøgning om et frikommuneforsøg, der skulle have skaffet lokaler til almen lægepraksis.

Herlev-Hospital-og-Parkeringshus.jpg

Budgetaftale i Region Hovedstaden

Alle regionsrådets partier har indgået en aftale om budgettet for Region Hovedstaden for 2021, som skal friholde hospitalerne for centrale besparelser.

nina_h_olsen_2689-edit_fuld_format.jpg

Ny teknik- og miljøborgmester i 2021

Københavns teknik- og miljøborgmester, Ninna Hedeager Olsen fra Enhedslisten, genopstiller ikke til kommunalvalget, der afholdes i november 2021.

mia_nygaard_2323-edit_fuld_format_0.jpg

Indsatser i udsatte boligområder

Med budgetaftalen for 2021 kom der penge til Københavns udsatte boligområder – heriblandt Tingbjerg/Utterslevhuse og Gadelandet/Husumgård.

DSC_0563.jpg

Lokale socialdemokrater gør klar

De lokale socialdemokrater i Brønshøj-Husum har sat det hold, som måske skal møde vælgerne ved kommunal- og regionsrådsvalget til næste år.

Cecilia-1.jpg

En rystet beskæftigelsesborgmester

Cecilia Lonning-Skovgaard (V) frygter, at den manglende turisme i hovedstaden vil lægge indsatsen for at finde job til de mange nyledige efter coronakrisen i graven, før den overhovedet er kommet i gang.

Top