Tryghed i skolelivet

Utterslev Skole er populær. Så populær, at kommunen ofte må undersøge, om skoledistriktet skal ændres.

Drop dine skræmmebilleder, Pia Kjærsgaard

Forleden så jeg en video af Pia Kjærsgaard på Facebook, hvor hun besøgte vores bydel. Hun tegnede et billede af Brønshøj som hærget af utryghed og overtaget af indvandrere. Men hun er galt afmarcheret, for vi bor i en fantastisk

Mere natur på Bellahøj – tak

Som beboer i Bellahøj-højhusene undrer jeg mig over at vores afdelingsbestyrelse, AAB afdeling 40, med ekstrem nidkærhed nægter at lade vores områder medvirke i øget biodiversitet på Bellahøj.

Tanken bag fældningen af Vandtårnsparkens træer

Nu er træerne i Vandtårnsparken fældet. Hvorfor var dette nødvendigt? – hvordan tænker de der står bag handlingen. Træfælderne – Bellahøj 21 Barking - argumenterer med behov og venteliste, som nødvendiggør en bygning af den størrelse.

Åbent brev til Borgerrepræsentationen

Vores lokale Brønshøj-Husum Avis meddeler primo september, at Copenhagen Historic Grand Prix var aflyst her i 2020, men til gengæld bliver afholdt 2021.

Budgetforhandlinger: Det gik som frygtet

Det tog ikke lang tid i år for overborgmesteren at få sin vilje. Ville man have politisk indflydelse på årets budgetforhandlinger, måtte man æde en skovsnegl i form af accept af en havnetunnel for at være med i klubben.

Otte blå mandater sikrer store forbedringer

Det er en nyskabelse, at partier puljer deres mandater, som Det Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti på Københavns Rådhus har puljet deres otte mandater ved de netop overståede budgetforhandlinger.

Lad nu de stakkels spejdere få fred

Igen i avisen 9. september angribes beslutningen om at opføre spejderhuset på Vandtårnsgrunden. Denne gang af Lars Nørgaard Andersen og Christine Jensen

Top