Debat_web.png

Røgen ud af boligområderne

Skorstensfejermester Henrik B. Jensen, kritiserer i Brønshøj-Husum Avis d. 18. nov. at sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling ønsker renere luft i vores stille villaområder og derfor opfordrer københavnerne til ikke at bruge deres brændeovne.

Debat_web.png

Hvad har Enhedslisten imod jobhjælp?

Enhedslistens Gyda Heding beskylder i Brønshøj-Husum Avis Socialdemokratiet, De Konservative og Venstre på Københavns Rådhus for at forringe sprogundervisningen i København. Det er en sandhed med store modifikationer.

Debat_web.png

Spildevandsudledning i Mosen

Man sidder lidt med en følelse af vantro, når man læser Peter Skaarups indlæg om udledning af spildevand i Utterslev Mose.

Debat_web.png

Man bør ikke rippe op i gamle sår

Af artiklen “Mindre overgreb skal ud i lyset” 18/11 fremgår, at en lokal frisør Susanne Haxtausen Doreng sammen med en forfatter Mille Eigaard Andersen og en selvbestaltet psykoterapeut Lone Elisabeth Hjortshøj har begået bogen: “Hvorfor sagde vi det ikke før

Debat_web.png

Hvilke altaner skal forbydes i Brønshøj?

Der kommer nye altanregler i København. Der er nemlig kommet alt for mange nye altaner op, hvis man skal tro Socialdemokratiet, Alternativet og Enhedslisten. Nu er jeg jo meget spændt på at høre, hvilke altaner i Brønshøj, som de tre

Debat_web.png

Borgerlig overborgmesterkandidat klar

Jeg glæder mig til at konkurrere med Sophie Hæstorp om at blive overborgmester i København. Nu får københavnerne et reelt valg - godt valg om forskellige retninger for byens fremtid.

Debat_web.png

Stop forringelser af sprogundervisning

Beskæftigelses- og Integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard ønsker, med støtte fra Socialdemokratiet og Det Konservative Folkeparti, at sparre yderligere 9 millioner på sprogundervisning.

Top