Valgte og ikke-valgte
Bente-Moeller.-Davis-Trappaud-e1637257466942.jpg

Bente Møller (Ø) er valgt ind i Borgerrepræsentationen i 2021. Foto: Davis Trappaud

Bente Møller (Ø) er valgt ind i Borgerrepræsentationen i 2021. Foto: Davis Trappaud
Nogle er valgt ind og nogle er ikke længere. Se hvordan det gik bydelens repræsentanter

Opgørelsen af personlige stemmer til valget til Borgerrepræsentation i København er færdig, og blandt de valgte med tilknytning til Brønshøj-Husum er Bente Møller fra Enhedslisten. Hun bor i Voldparken, fik 377 personlige stemmer og har tidligere været medlem af Borgerrepræsentationen. Det lykkedes ikke Ali Hansen, der bor i Brønshøj, at genvinde sin plads for Enhedslisten.

Socialdemokraten Laura Rosenvinge fik 2.579 personlige stemmer og kan fortsætte på Københavns Rådhus, mens den nuværende børne- og ungdomsborgmester, socialdemokraten Jesper Christensen, med 855 personlige stemmer noget overraskende må nøjes med en plads som suppleant. Der blev heller ikke valg til socialdemokraten Christoffer Rosenkrands, der fik 160 personlige stemmer.

Med 621 personlige stemmer lykkedes det ikke for Yilmaz Yildiz fra SF at blive genvalgt.

Jesper Christensen (A)

1 kommentar om “Valgte og ikke-valgte”

  1. Hans S. Christensen siger:

    I skriver, at Yilmaz Yildiz ikke blev genvalgt. Det er ikke korrekt. Yilmaz stillede op for første gang. Han blev ikke valgt. SF fik 6 mandater og Yilmaz blev nr. 7 og er således 1. suppleant for SF til Borgerrepræsentationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top