Vaccinationerne virker
soeren-brostroem-joen-steendahl-vaccinerer-gg-scaled-e1623681141330.jpg
Risikoen for at blive smittet og indlagt med corona er cirka fire gange større for uvaccinerede end for vaccinerede, siger Statens Serum Institut

– Tallene på det nye dashboard om gennembrudsinfektioner viser, at der forholdsmæssigt er markant flere indlagte med covid-19 og covid-19-smittede blandt uvaccinerede, end der er blandt vaccinerede i samme aldersgruppe, skrev Statens Serum Institut på sin hjemmeside i sidste uge.

Da dashboardet blev lanceret den 18. oktober, kunne man nemlig se at der, for hver 100.000 personer, som er uvaccinerede og mindst 12 år gamle, er indlagt 7. Og til sammenligning er der kun 1,5 indlagte for hver 100.000 personer blandt dem, der er vaccineret med forventet fuld effekt og mindst 12 år gamle.

– Derudover er der 31,4 bekræftede tilfælde af covid-19 pr. 100.000 borgere som er mindst 12 år, som ikke er vaccinerede, mens tallet er 8,4 bekræftede tilfælde pr. 100.000 borgere, som er mindst 12 år gamle og som er vaccinerede med forventet fuld effekt, tilføjer Statens Serum Institut.

På landsplan er omkring 75 procent af den danske befolkning færdigvaccineret. Tallet for København er 71,3 procent – og i toppen ligger Ærø med 82,6 procent.

Der er væsentligt større forskel på hvor mange der er vaccinerede i resten af verden. I lande som Portugal, Malta, Singapore og De Forenede Arabiske Emirater er tallet over 80 procent. Kigger man længere sydpå, er der flere lande i Afrika hvor der kun er omkring en enkelt eller to procent vaccinerede.

Sundhedsstyrelsen anbefaler at man får en vaccination mod corona, ”fordi den giver en høj beskyttelse mod at blive smittet og syg af covid-19. Jo flere der bliver vaccineret, jo bedre kontrol får vi med epidemien”.
Alle borgere i Danmark, der fylder 12 år i år, eller som er ældre, kan blive vaccineret mod covid-19.Det er gratis at blive vaccineret, og det er frivilligt, om man vil tage imod tilbuddet.

1 kommentar om “Vaccinationerne virker”

  1. M.F. siger:

    I videreformidler blindt og fuldstændigt ukritisk SSI`s manipulerede, og oftest bevidst vildledende, tal. I er en sølle parodi på rigtige journalister, men til gengæld er I dygtige til at agere fascisternes lydige små lakajer.
    Men held og lykke med jeres “vaccinationer”. Vent og se hvordan I har det om et års tid…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top