Forfatterbesøg i Tingbjerg
Vitello.Tegning-af-Niels-Bo-Bojesen-e1637758599242.jpg
Tegning: Niels Bo Bojesen
For børn fra ca. 5-10 år og andre Vitello-fans

Forfatteren bag de populære Vitello-bøger Kim Fupz Aakeson læser op fra sine bøger i Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus, Skolesiden 4, lørdag den 27. november, kl. 11-12. Der er noget med skole, der er noget med jul og så er der faktisk også noget fra en ny bog, der er på vej: Der skal nemlig ske noget vildt i Vitellos liv.Vitello fans kan få signeret et postkort eller deres egen medbragte Vitellobog efter højtlæsningen.

Kim Fupz Aakeson debuterede som børnebogsforfatter i 1984. I 1996 blev han uddannet på Filmskolens Manuskriptlinje og i dag har han udgivet over 70 bøger. En af de mest kendte karakterer er Vitello, som er en serie af efterhånden 14 populære børnebøger om den meget ærlige dreng Vitello, der ofte bliver misforstået af de voksne.

Efter Kim Fupz Aakesons højtlæsning kan man finde julegaver til Julemarkedet, der starter kl. 13.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top