Foredrag med Gry Jexen
gry2-002-scaled-e1636727844719.jpeg
Det er muligt at møde og høre kvinden bag bestselleren ”Kvinde kend din historie” på Brønshøj Bibliotek, mandag den 29. november, kl. 19.

At skrive kvinderne ind i historien har været historiker Gry Jexens mission i mange år, og hun har arbejder aktivt med at skrive kvinderne ind i historien på en moderne, underholdende og positiv måde.
I foredraget vil Gry Jexen blandt andet give eksempler på kvinder fra historien, som har haft stor betydning, men ikke fået den fortjente plads i historien.

I bogen beskrives 50 markante kvinder, der har levet de seneste 500 år.Kvinder, der har gjort sig bemærket indenfor forskellige kategorier som fx seksualitet & køn, magt & politik og økonomi & iværksætteri. Blandt kvinderne er fx Kirsten Auken, der bidrog til at få seksualundervisning indført i folkeskolen og Nina Bang, der i 1924 ikke blot blev Danmarks første kvindelige minister, men også verdens første kvindelige minister i en parlamentarisk valgt regering.

På Brønshøj bibliotek vil Gry Jexen være i samtale med litteraturformidler Rasmus Riiskjær.
Billetter kan købes via bibliotekets hjemmeside.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top