Forandringer på Energicenteret
ECV.jpg

Energicenter voldparken

Der skal skabes en ny kulturcafé i bydelen og den skal ligge på EnergiCenter Voldparken som har fået mulighed for at tage et lokale, der tidligere har huset spejdere, i brug

Der er en bygning som ligger i forlængelse af den gamle sal på Energicenter Voldparken. Den ligger mellem trappeopgangen og den nye hal. Bygningen har huset spejdere men står nu tom. Det skal der laves om på. Energicenteret skriver selv:

– Over det næste halve år skal vi udvikle et råt rum til et levende kultursted, og den forbindelse vil vi rigtig gerne have dine input til, hvordan vi laver lige præcis den kulturcafé, som du har lyst til at komme i – og måske endda at være frivillig i.

Skal vi have open mike, søndags-jazz, poetry Slam, dukketeater, kammermusik eller måske noget HELT andet? Og har du måske lyst til at tage del i udviklingen som frivillig eller som en del af en gruppe?

Alle som er interesseret i udviklingen af dette sted er velkomne torsdag d. 9 december kl. 17:30-20 til middag, workshop og koncert på EnergiCenter Voldparken. Det kræver en tilmelding efter ”først til mølle-princippet” ved skriftlig henvendelse til: mail@energicentervoldparken.dk

Arrangementet er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top