”Fall” koncerter lukker og slukker Kulturhuset Pilegården
Kira-e1635947996913.jpg

Kira Skov. Foto:Bullet Booking

Kira Skov. Foto: Bullet Booking
Masser af jazz lukker Pilegården

– Så blev det efterår og kulden udenfor lokker os indenfor i varmen, også når det gælder
kulturoplevelser. Og heldigvis har vi lidt endnu, et kulturhus i vores lokale bymidte, nemlig
Pilegården, siger Mai Seidelin fra foreningen JAZZiiVÆRK, der i dette efterår inviterer indenfor i Kulturhuset Pilegården til en perlerække af spændende koncerter.

Der er lidt for enhver smag, men fællesnævneren er, at det virkelig er cremen af den danske musikscene, der gæster byen i løbet af efteråret. Selvfølgelig i jazzede nuancer. Det er foreningen JAZZiVÆRK, der også arrangerer Brønshøj Sommer Jazz.

– Først og fremmest kan man opleve den anmelderroste Kira Skov den 12. november. Med sit seneste album Spirit Tree er Kira blev rost til skyerne i både ind- og udland, og man kan sige, at hun lige nu er på toppen af sin karriere. Her er tale om en intimkoncert med fokus på intens og nærværende musik, fortæller Mai Seidelin.

Dagen efter den 13. november kan man opleve en børnekoncert med Sille Palle, som nok er Danmarks mest elskede børnejazz duo, særligt af de mindre børn. Senere samme aften er der dansejazzkoncert med et større orkester med sangerne Søren Baun, Alain Apaloo og Mai Seidelin i front. Her vil repertoiret være verdensmusikinspireret og med fokus på det høje humør og dansable rytmer.

Den 18. november besøges Brønshøj af Norma Winstone fra England sammen med Marilyn Mazur´s special 4. Denne koncert er noget ganske særligt og den eneste af slagsen i Danmark. Orkestret spiller simpelthen kun i Brønshøj på vej til en større festival i Tyskland.

Fall Jazz koncertrækken afrundes med en sikker vinder, nemlig en julekoncert med Cæcilie Norby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top