Bourbon Street Jazzband i Pilegården
Noder.jpg
Sæsonafslutning med jazzklubben

Den lokale jazzklub i Brønshøj afslutter efterårs-sæsonen med en koncert lørdag den 20. november, kl. 20 med Bourbon Street Jazzband. Et enestående band, der blander den klassiske New Orleansstil med stramme Arrangementer og stilmæssige afstikkere til både Swing, Boogie woogie og Blues.

De dygtige musikere når langt ud over scenekanten. Gerhard Ellerbæk: Trompet, Finn Odderskov: Klarinet/saxofoner/vokal, Per Jegbjerg: Trombone, Kim Nedergaard: Piano/vokal, Jesper Bjarnesen: Banjo/guitar/vokal, Jørgen Nielsen. Bas og Heine ”Hot” Poulsen: Trommer.

Der vil være fællesspisning m/ julebuffet kl. 18. Spisebilletter kan bestilles på tlf. 38608345, senest onsdag den 17. november kl. 12. Billetter til musikken kl. 20 kan købes ved indgangen.

Koncerten er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top