Udstilling af Lisbeth Aggerbeck Woll på Husum Bibliotek
IMG_2547.jpeg
Lokal kunstner udstiller på Husum Bibliotek og inspirationen er også lokal

Lisbeth Aggerbeck Woll udstiller nogle af sine malerier og tegninger, skabt gennem en årrække. Det giver hende en daglig glæde at udfolde sin kunstneriske åre sideløbende med studier i kunsthistorie.
Lisbeth følger også malekurser og er en flittig besøgende på kunstudstillinger.

– Min inspiration kommer fra det forunderlige i naturen, som jeg forsøger at afspejle og fortolke i en abstrakt, poetisk form. Naturens betydning i vores tidsalder forstærkes af truslen om dens sammenbrud. Jeg har boet i Brønshøj i mange år, og mine sanser næres af de smukke omgivelser som f.eks. Utterslev Mose, hvor jeg vandrer gennem de skiftende årstider. Dyrehaven og Zoologisk Have er andre kilder til inspiration, ligesom Bornholm med øens uudtømmelige motiver som klipperne og vandet. Jeg har også brugt Vesterhavet og Nice med havet og himlen som omdrejningspunkter, fortæller Lisbeth Aggerbeck Woll.

Udstillingen kan ses i november og december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top