Spilletilladelse skal overholdes
Sommerdag-paa-Bellahoej-31-36-19-e1629271642195.jpg

En sommerdag på Bellahøj i 2019. Foto: Kaj Bonne

Selv en sommerdag må slutte

I forbindelse med arrangementet ’En Sommerdag på Bellahøj’ i august, har Lokaludvalget modtaget en klage fra en nabo, der følte sig generet af larm og musik fra scenen til langt ud på natten om lørdagen.

Endvidere er bemærket opslag i Facebookgrupper fra naboer, der ligeledes har oplevet støjgener fra scenen samme nat. Arrangørerne af ’En Sommerdag på Bellahøj’ havde fået tilladelse til at spille musik frem til kl. 23.30.

Lokaludvalget har derfor appelleret til arrangørerne, at spilletilladelsen fremover overholdes – af hensyn til scenens naboer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top