Ny formand i HBH
Torben-og-Ilja-e1634112539256.jpg

Torben Kruse afløser Ilja Maria Søndergaard som formand i den lokale handelsforening. Foto: ef

Generalforsamlingen i handelsforeningen medførte store og små ændringer

Handels- og erhvervsforeningen i Brønshøj/Husum/Tingbjerg (HBH) holdt en lidt forsinket generalforsamling på Bellahøjgård, den tidligere restaurant Bellahøj.

I sin beretning sagde formanden, Ilja Maria Søndergaard, at den forgangne periode, som følge af corona, havde været præget af aflysninger af aktiviteter – både mere udadvendte i bydelen, men også fejringen af foreningens 75 års fødselsdag. Der havde dog været gennemført en lokal julekalender hos de handlende og der havde været et samarbejde med Torvedagene, der afholdes på Brønshøj Torv.

Ilja Maria Søndergaard rettede en særlig tak til Ulla Bille Christensen for hendes store indsats for foreningen på det digitale område.

Generalforsamlingen besluttede, at nedsætte kontingentet til 1.000 kr. med det håb, at endnu flere lokale handlende ville melde sig ind i handelsforeningen.

Efter 6½ år som formand ønskede Ilja Maris Søndergaard at stoppe og give stafetten videre. Som ny formand valgtes Torben Kruse fra Markedsbooking, der blandt andet står bag Torvedagene på Brønshøj Torv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top