Åbent for at brevstemme
Valg21.jpg
I år kan du udelukkende brevstemme på Tingbjerg bibliotek i vores bydel, men udenfor kan du søge til eksempelvis Kulturstationen Vanløse og Nørrebro Bibliotek

Det er nu muligt at brevstemme til kommunal- og regionalvalget 2021. Man skal møde personligt og medbringe sit valgkort, hvis man har modtaget det, eller gyldig legitimation, dvs. pas, kørekort eller sundhedskort. Hvis man har brevstemt, kan man ikke stemme på valgdagen den 16. november.

Man kan brevstemme i alle kommuner og ikke kun den kommune, man bor i. I København kan der brevstemmes fra den 5. oktober til den 12. november på 11 brevstemmesedler, herunder Tingbjerg Bibliotek, Skolesiden 4, hvor der er åbent for at stemme frem til den 6. november således: man.-tors., kl. 14-18, fredag, kl. 14-17 og lørdag, kl. 10-14. Fra 8.-12. november er der åbent kl. 14-18.

Alle brevstemmesteder er tilgængelige for brugere af kørestole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top