Skabelsestid i Bellahøj Kirke
Bellahøj-Kirke-01-09-14-e1624008656163.jpg
Sommeren går på hæld og efteråret banker på. I kirker verden over markeres denne tid på året som Skabelsestiden

Også i Bellahøj Kirke, som er en grøn kirke, bliver der i den kommende tid sat fokus på begrebet skabelse og hvilke konsekvenser det har at være en del af Guds gode skaberværk.

I Bellahøj Kirke markeres tiden med en række arrangementer, der hver især kan bidrage til en forståelse af at leve livet mere bæredygtigt, i omsorg for skabningen.

Allerede på torsdag den 2. september, kl. 17 er der mulighed for at gå med på en kort pilgrimsvandring i området omkring kirken, hvor der undervejs er små refleksioner om menneskets forbundethed til naturen.

Efter vandringen bydes der på grøn suppe, og så kan man fortsætte med Aftenrum kl. 19, hvor forfatteren og retrætelederen Else Marie Kjerkegaard vil tale om åndelig praksis med baggrund i klimakrisen.

Søndag den 5. september, kl. 10.30 trækker kirken deres Bellahøjmesse over i de smukke omgivelser i Brønshøjparken, så gudstjenestefejringen kan foregå under åben himmel.

Senere på måneden følger endnu en pilgrimsvandring, hvor deltagerne går ca. 16,5 km fra Slagslunde til Gundsølille ad den flotte Nordsjællandsruten, og hele skabelsestiden rundes af søndag den 3. oktober, hvor der efter Bellahøjmessen inviteres til løgplantning omkring kirken under kyndig vejledning af folkene fra FRAK og Vild med vilje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top