Børnefestival med sport, MGP-koncert og cirkus
boernefestival-ecv-scaled-e1630493781641.jpg

Børnefestivalen 2020. Foto: Lars Vibild

Aktiv festival for børn og deres voksen, venner og bedste familiemedlemmer er klar igen

Børnefestivalen på EnergiCenter Voldparken er blevet en fast tradition, hvor områdets børn og børnefamilie inviteres indenfor til at møde foreningerne og blive underholdt med cirkus og musik og spise den gode mad fra Det Økologiske Folkekøkken.

– Vi glæder os til at byde en masse glade børn og familier indenfor efter de mange måneders corona nedlukning. Nu kan vi igen mødes på EnergiCenter Voldparken og foreningerne kan byde op til dans, boldspil og bevægelse uden restriktioner, når bare vi husker på de gode vaner med sprit og håndvask, siger Camilla Petersson fra EnergiCenter Voldparken.

Bingo-løb

Med en bingoplade i hånden kan børn og unge løbe rundt og prøve aktiviteter hos alle de deltagende foreninger. Håbet er, at flere børn, unge og deres forældre får kendskab til de mange forskellige foreninger der til dagligt har aktiviteter på EnergiCenter Voldparken, og efterfølgende får lyst til at blive aktive i foreningslivet.

Udover en masse sjove foreningsaktiviteter, byder dagen også på frokost fra Det Økologiske Folkekøkken samt kulturelle oplevelser. I år får vi fornemt besøg af Futureof2700 – stjerner fra MGP, der kommer og holder koncert.

Cirkus Panik laver forestilling og workshop med gøgl, artisterier og masser af sjov.

Tid & sted
Lørdag d. 4 september fra kl. 10-14:45 afholder EnergiCenter Voldparken Børnefestival
Det er gratis at deltage i arrangementet og der kan købes frokost og drikke til rimelige priser.
Børnefestivalen har modtaget støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg og fra Trygfonden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top