Sjov Tingbjerg-festival
Tingbjerg-Challenge-11-35-21-e1630405621875.jpg

Foto: Kaj Bonne

Regnbygerne spillede ind men Tingbjergs festlige og aktive dage holdt stand og var igen en hyggelig og sjov dag

Tingbjerg Challenge er en årlig begivenhed som siden 2014 har været en stor og festlige dag i Tingbjerg med fest og aktiviteter i samarbejde med de lokale foreninger. I år lidt mere regnfuld end det plejer at være men stadig med fin deltagelse af mange glade mennesker.

Her Ninjabanen men også Rodeotyren og hoppepuden var populære aktiviteter. Foto. Kaj Bonne

Dagen startede som altid med løb for børn i alle aldre på to distancer, efterfulgt af børnefestival med masser af sjove aktiviteter.

I år bød programmet blandt andet på Kalles World Tour, som er et enmandsband bestående af Kalle Mathiesen der oprindeligt er uddannet trommelager fra konservatoriet. Mange børn kender ham fra Ramasjang, hvor han har rejst rundt i landet og lavet musik med byens lyde i samarbejde med lokale børn.

Flyttede koncerter

Ud over koncerten med Kalle var der også andre koncerten på ungescenen som dog rykkede til Kulturhuset på grund af regnen.

Hoppeborgen gav udfordringer og våde strømper lige som rodeotyren slyngede den ene rytter efter den anden af sig.
Tingbjerg Challenge er arrangeret af Den Boligsociale Helhedsplan, Tingbjerg Bibliotek/kulturhus, Idrætsprojektet, Tingbjerg fritidscenter, SOEEG, Copenhagen Cricket Club, Steno, Naturfamilier, Tingbjerg Ungefællesskab og lokalpolitiet.

Derudover er der ydet støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Tuborgfonden, Tryghedspartnerskabet samt SSP København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top