Sådan kan indretningen af din bolig se ud
bha.dk-www.design4home.dk-26-08-2021.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Der findes mange forskellige måder at indrette på, og derfor kan det også godt være lidt uoverskueligt at finde hoved og hale i det hele, når du skal i gang med et indretningsprojekt. Særligt hvis du ikke helt er sikker på, hvad din personlige stil indenfor indretningen egentlig er, kan det godt være svært at beslutte sig for, hvordan din indretning skal ende med at se ud - der findes dog nogle forskellige indretningsretninger, du kan kigge lidt på og muligvis drage inspiration fra.

Den minimalistiske indretning
En af de typer indretning, der er meget populære, er den lidt mere minimalistiske indretning. Det kan selvfølgelig forstås på flere måder, alt efter hvilke øjne der kigger på det. Generelt handler den minimalistiske indretning om enkelthed. Alt det ”unødvendige” ved indretningen er skåret væk, og der er kun det tilbage, du virkelig har brug for.

I den minimalistiske indretning er der ofte også færre farver og færre indretningsartikler. Størrelsen på indretningsartiklerne er nogle gange også i den mindre ende af skalaen, og kan f.eks. være små sofaer eller små håndvaske, alt efter hvilket rum du er i gang med at indrette.

Indretningen kan også være mere rustik
Når du først har kigget på den mere minimalistiske indretning, er der også en anden indretningsstil, der hurtigt kan komme til at stå lidt i kontrast til minimalismen. At indrette rustikt er i den seneste tid blevet meget populært, særligt fordi der sammen med indretningen også er kommet stor efterspørgsel på rustikt service.

Der er flere måder at indrette rustikt på, men særligt nogle farver og materialer går meget igen, når man kigger på den rustikke indretning rundt omkring. For det første bliver indretningen ofte lidt mørkere i farverne, mens materialer som træ, stål – og andre metaller for den sags skyld – ofte kommer til at fylde meget i denne type indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top