Løftet pegefinger fra politikommissæren
Politibil_foto-Kim-Matthai-Leland-e1628511368247.jpg

Foto: Kim Matthäi Leland

Foto: Kim Matthäi Leland
Der er blandt andet lavet færdselskontrol ved Utterslev Skole i dag

Københavns Politi har i denne uge ekstra fokus på sikkerheden ved skolevejene, når eleverne vender tilbage til klasselokalerne efter sommerferien.

– Vi er blandt andet til stede ved Utterslev Skole, hvor vi laver færdselskontrol. Her vil betjentene have opmærksomheden rettet mod manglende brug af seler, overtrædelse af indkørselsforbud og ikke mindst høj fart, skriver Københavns Politi i en mail til Brønshøj-Husum Avis og oplyser også at der blev kørt pænt ved skolen, dog var der en enkelt, der blev sigtet for manglende brug af sele. 

– Høj fart øger risikoen for ulykker, og det skaber utryghed på skolevejene. Så respekter fartgrænserne og kør ordentligt, så vi passer på skolebørnene og hinanden i trafikken, politikommissær siger Bettina Appleyard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top