Lastbilvask til dine erhvervskøretøjer – nemt og hurtigt hos Truckwash.dk
bha.dk-www.truckwash.dk-01-08-2021.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: Når lastbilen skal vaskes, er det vigtigt, at det bliver gjort ordenligt og effektivt.

En ren lastbil er nemlig en sikker lastbil – uden regelmæssig vask kan der risikeres, at der kommer snavs og andet uvelkomment skidt i maskineriet og omkring bremsen. Dette vil svække driftsikkerheden, og hvis der er noget, som der ikke skal gås på kompromis med, så er det sikkerheden. Det er hverken fair overfor chaufføren eller den lastbil, som han kører i.

Vask af lastbilen er derfor en stor del af dette erhverv, selvom vask til erhvervskøretøjer måske ikke er noget, som man i første omgang skænker mange tanker. Det er vigtigt at finde en virksomhed, som tilbyder professionel vognvask, og som har erfaring indenfor området samt tager stolthed i at levere en 100 procent ren lastbil tilbage til chaufføren.

Fordelene ved at vælge en professionel bilvask til dine lastbiler
Som lastbilchauffør er lastbilen mere end bare et køretøj – det er på sin vis et andet hjem. Det er derfor vigtigt at vedligeholde og passe på dette køretøj, præcis som man ville med sit hus. Professionel vask har mange forskellige fordele; Blandt andet vil man have mulighed for at indgå faste aftaler om vaskeløsninger, hvor der er ubegrænset vask inkluderet i prisen.

Tidsfaktoren er også noget, der kan spille en rolle – hos en professionel vognvasker vil du nemlig have muligheden for ”drop-in” vask, så du hurtigt og effektivt kan få vasket lasbilen, inden du kører videre på din rute. På den måde kommer du heller ikke til at opleve for meget unødvendig ventetid, når du har brug for lastbilvask, busvask eller bare generel vask af erhvervskøretøjer.

Derfor er regelmæssig vask en god ide
Når lastbilen bliver vasket regelmæssigt, har det mange fordele. Som før nævnt, så øger det driftsikkerheden, og gør dermed lastbilen mere sikker. Udover dette, så sørger regelmæssig vask også for, at der ikke kommer rust og andet unødvendig slid.

En chauffør passer jo automatisk bedre på en lastbil, som ser flot ud. På den måde er professionel vask af din lastbil altså også en god investering, som vil gøre, at lastbilen får en længere levetid, så den ikke skal udskiftes, før det er nødvendigt.

Vask af lastbiler, er ikke det samme som en ordinær tur i vaskehallen
Når det er en lastbil, der skal vaskes, er det ikke det samme, som hvis man tager sin familiebil med i vaskehalen i 10 minutter. En lastbil er for det første meget større, og kræver et stort vaskeanlæg og en vasketunnel, og derudover et helt andet vaskesystem. Tit og ofte anvendes der nemlig manuel vask for at opnå det bedste resultat og en pletfri lastbil.

Du kan ligeledes få vasket eksempelvis trailere og forvogne indvendigt, så du kan få et køretøj, som er fuldstændig rent – både indvendigt og udvendigt. Vask af lastbilen er ikke nemt, og noget, man skal have professionel hjælp til – på den måde ender man ud med det bedste resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top