Et motorløbs konsekvenser
Debat_web-e1629811267109.png
Flere rolige aktiviteter som koncerter, efterlyser denne debattør

Brønshøj-Husum Avis har beskrevet, at forrige weekends motorløb på Bellahøj havde trafikale konsekvenser – vel at mærke af negativ art.

Samme løb havde andre negative konsekvenser: Det økologiske Råd har gennem flere år dokumenteret grimme konsekvenser via blandt andet høje forurenings- og støjniveauer. Luftforureningen stiger 50-100 gange det daglige niveau i et tæt bebygget område. En repræsentant for 170 husstande sagde allerede i 2018 fra og kaldte Copenhagen Historic Grand Prix (CHGP) for en forretning for skøre events og ikke en aktivitet til fordel for de borgere, der bor der.

Her op til det kommende kommunevalg kan det være interessant for lokale borgere, at undersøge, det meget snævre

flertal – én stemme – der er i Borgerrepræsentationen for dette arrangement.
Vi ser frem til anderledes rolige aktiviteter på Bellahøj Friluftsscene, som vores lokalavis også omtaler.

1 kommentar om “Et motorløbs konsekvenser”

  1. M.F. siger:

    Os beboere i området omkring Bellahøj er blot den gemene pøbel. En flok beskidte proletarer, som bare skal holde vores kæft og agere underdanige når et arrogant kongeligt kvaj og hans privilegerede legekammerater skal køre i racerbiler.
    Det er sådan det er, og sådan det vedbliver med at være så længe I insisterer på at støtte op omkring ophøjelsen af en klan bestående af indavlede nasserøve, der betragter resten af os som værdiløse undersåtter.

    I vil gerne have monarki? Jamen, så lever I fandme også med støjen og forureningen fra Jokke`s racerbil med mindre I har lyst til at ryge direkte i guillotinen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top