De små spiser med Babulja
Babulja-FOTO-lms-e1629188843144.jpg

FOTO: lms

FOTO: lms
Torsdag 26. august kl. 17.30 er der børnevenlig mad krydret med børnemusik fra alle verdenshjørner

Når den børnevenlige mad er spist, går Babulja går på scenen med sange om alt fra piger til Piratos. Der er lagt op til smil på læben både hos børn og voksne, mens musikerne mikser genrer så forskellige som django, polka, svensk folklore, reggae, cubansk, brazil, sørøverskrammel og jazz.

Babulja præsenterer mange forskellige instrumenter som sousafon, melodica, klaver, bas, trommer, klarinet, elguitar og percussion.

Maden bliver serveret kl. 17.30 af Café Pilen og kl. 18 går Babulja på scenen. Koncerten er mest for de 4-8-årige, men alle er velkomne og børn under 1 år har fri entré. Koncerten foregår udendørs, men rykker ind, hvis vejret driller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top