Brønshøj får det fikset
værktøj_colourbox.jpg
Kulturhuset Pilegårdens reparationscafé bliver der pustet nyt liv i defekte ting og sager den sidste mandag i hver måned

I Kulturhuset Pilegårdens reparationscafé bliver der pustet nyt liv i defekte ting og sager den sidste mandag i hver måned. Første reparationscafé efter sommerferien er mandag den 30. august kl. 17- 19.

Lamper, legetøj, musikanlæg, tøj, elværktøj, simpel elektronik, tøj og mekaniske sager. Holdet af frivillige ”fiksere” kan tage sig af mange typer opgaver. Værktøjet har de, men reservedelene skal man selv medbringe.

Kigger man forbi, er der tilmed gode chancer for, at man samtidig lærer lidt om, hvordan man reparerer. Oftest er det kun småreparationer, der skal til for at forlænge tingenes levetid, og både miljøet og pengepungen nyder godt af det.

Det er gratis, hyggeligt og lærerigt. Reparationscaféen foregår i lokale 1 bag kulturhusets café.
Det er gratis at deltage, men man skal booke tid hos en af de frivillige på pilegaarden.kk.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top