Børnerock-koncerter til alle
BUSTER-boernerock-band-2-scaled-e1629202385787.jpg

De musikalske børn på Brønshøj Skole øver på livet løs så de er helt klar til den store koncert dag som løber af stablen over ehle Brønshøj-Husum onsdag. Foto: Buster Filmfestival

Buster Filmfestival mener at alle, og i særdeleshed børnene, trænger til noget sjovt og kreativt fælleskab. Derfor er der koncerter på bydelens skoler i morgen onsdag og en stor koncert for alle på Brønshøj Torv

Onsdag den 18. august fyrer Buster Filmfestival op for børnerocken rundt omkring på skolerne i Brønshøj-Husum.  

Det kommer til at ske på ladet af en ombygget varevogn, der præsenterer mobile koncerter på seks forskellige skoler i området.  

Dagen sluttes af med en længere koncert på Brønshøj Torv fra kl. 16 til 17, hvor alle er velkomne, skriver Buster Filmfestival til Brønshøj-Husum Avis i en mail. 

Arrangementet er lavet af Buster Filmfestival i samarbejde med Brønshøj Skole. 

Bandet består af de dygtige børn fra talentholdet på Brønshøj Skole, der ledes af musiklærer Kevin Lynggaard Dyrholm. Under Kevins kreative og pædagogiske ledelse, som Brønshøj-Husum Avis tidligere har skrevet om, er det lykkedes at skabe et miljø, der fostrer flere og flere store talenter, heriblandt Liva Guldberg og Tinke & The Winkies som begge er kendt fra DRs MGP. Til denne koncert vil bandet spille både børnenes egne sange og covers af kendte danske og engelske numre.

Pressefoto: Buster Filmfestival

Koncert

16:00-17:00: Brønshøj Torv

Projektet er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg og Københavns Kommune.

 

BUSTER Filmfestival finder sted fra 27.09-10.10, hvor de københavnske skolebørn får mulighed for at se kvalitetsfilm fra hele verden og udforske deres kreativitet i en lang række spændende events. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top