Tyveri af dyre cykler stiger kraftigt
cykelsti-COLOURBOX28138884.jpg

Man people bike lane path way bicycle traffic city transport

Alle elsker åbenbart nogle bestemte typer cykler

Selvom antallet af cykeltyverier er faldet stødt siden 2009, er skadesudgifterne til stjålne cykler steget de seneste år. Og det skyldes, at antallet af dyre cykler, som bliver stjålet, er steget med 65 % de seneste tre år, oplyser forsikringsselskabet Tryg.

Til de dyre cykler hører blandt andet racercykler samt el- og ladcykler, som ikke blot er populære hos danskerne, men også hos tyvene. 

1 kommentar om “Tyveri af dyre cykler stiger kraftigt”

  1. Mens der er sket en voldsom udvikling indenfor cykler (el-, lad og kvalitetscykler), er der i Danmark intet sket hvad angår parkering af cykler: Det er stadig blot bøjet galvaniseret jern til at holde forhjulet. Det ændrer sig nu. Lemvig har opsat og Furesø er klar til at opsætte Bikeep docks, hvor det er cykelstativet, der fastlåser cyklen på sikker vis. Flere andre kommuner er på vej med denne nemme og sikre cykelparkering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top