Stigende utryghed i Brønshøj-Husum kræver handling
Debat_web.png
Den årlige tryghedsundersøgelse viser desværre, at utrygheden i Brønshøj-Husum er steget fra 2020 til 2021.

Den årlige tryghedsundersøgelse viser desværre, at utrygheden i Brønshøj-Husum er steget fra 2020 til 2021. Hvor andelen af utrygge borgere udgjorde 13 % sidste år, så er den nu oppe på 16 %. I aften- og nattetimerne er tallet steget fra 23 % til 26 % – hvilket gør os til den bydel, hvor flest er utrygge, når mørket falder på.

Jeg er bekymret over udviklingen, for alle skal kunne være trygge i alle døgnets timer. Uanset hvilken bydel, man bor i. Udviklingen er dog også forventelig, for skyderierne i det forgange år sætter spor. Jeg blev også påvirket af skyderiet på Mørkhøjvej i september, fordi det skete et stenkast fra mit barndomshjem.

Hvis vi skal øge trygheden, så kræver det, at vi investerer i klubberne og foreningslivet, som kan få unge væk fra gaden og ind i fællesskabet. Vi skal også prioritere at få bedre belysning i de parker og langs de stier, hvor folk er utrygge – her har jeg modtaget masser af input fra bydelens borgere, som jeg arbejder videre med.

Men hvis vi skal den utryghedsskabende bandekriminalitet til livs, så skal regeringen også give os lov til at legalisere hash under ordnede forhold. Det kan nemlig tage brødet ud af munden på banderne, hvis vi fjerner en af deres indtægtskilder. Ingen skal lades i stikken, og derfor skal vi øge trygheden i vores bydel.

1 kommentar om “Stigende utryghed i Brønshøj-Husum kræver handling”

  1. M.F. siger:

    Gud fader bevares for en gang ligegyldig, populistisk ævl fra en lille pige, som leger politiker og som BHA af uvisse årsager giver enormt meget, fuldstændigt uberettiget, spalteplads.
    Utrygheden er reel, vi har god grund til at være utrygge i det, der engang var en trygt land. Årsagerne skal findes hos politikerne, og især Laura Rosenvinges eget parti, som for det første har kørt en bevidst strategi gennem nu fire årtier, der går ud på at importere utryghedsskabende elementer i hundredetusindvis, som ikke vil hverken os eller vores samfund noget godt. For det andet har hendes eget parti gennem de sidste to år sat alle kræfter ind på at indoktrinere befolkningen med deres uhyggelige frygtpropaganda, manipulation med fakta, fratagelse af vores basale, grundlovssikrede rettigheder, afvikling af ytringsfriheden og i det hele taget gjort alt hvad de kunne, for at holde os i et konstant jerngreb af frygt, således at vi er lettere at kontrollere, registrere og overvåge.
    Ja, vi har god grund til at være utrygge, men lad være med at narre jer selv: det vi bør frygte er politikerne, og i særdeleshed det regeringsparti bestående af kyniske, ondsindede landsforrædere, som Rosenvinge selv repræsenterer.
    BHA burde vide bedre end at agere lydige nikkedukker for den slags fordækte fis..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top