Prins Joachim og Tom Kristensen til CHGP 2021
joachim-og-siesby-chgp.jpg

HKH Prins Joachim sad bag rattet i den hvide Cortina med startnummer 65 og Dannebrog på vinduet. Han gjorde sin entre i historisk motorsport, da han i 1996 blev protektor for Copenhagen Classic Car Cup. Og interessen har holdt ved sammen med vennen Oscar Davidsen Siesbye

Danske ikoner bag rattet

Når sensommerens historiske motorløb, Copenhagen Historic Grand Prix 2021, løber af stablen i weekenden den 6.-8. august, bliver det med mange timers motorsportsunderholdning og flere prominente danske ikoner bag rattet.

H.K.H. Prins Joachim får i København følgeskab af Audis danske Le Mans-ikon Tom Kristensen, når de gæster Bellahøj Park.

Danmarks hurtigste prins er også protektor for CHGP, hvor han vil lufter sin klassiske Lotus Cortina. 

1 kommentar om “Prins Joachim og Tom Kristensen til CHGP 2021”

  1. M.F. siger:

    Det latterlige, infantile arrangement har alle dage været en pestilens for området og samtlige dets beboere. Ekstrem støj og forurening har vi rigeligt af i forvejen, så det ville være klædeligt hvis Jokke og hans legekammerater fandt et andet sted at skabe sig; der er ingen der ønsker jer her. Pinligt at nogen som helst, der er ældre end syv et halvt år gamle, syntes at den slags barnagtige fis er sjovt, og pinligt at et medlem af kongehuset er så forbandet arrogant og skidehamrende ligeglad med hvor meget hans gøglershow ødelægger for en hel bydel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top