Efter skyderier: Politiet rykker den mobile politistation ud
Blå-blink_foto-Rigspolitiet-1.jpg
Torsdag aften blev der skudt i Gadelandet og derfor hører politiet gerne fra borgere med oplysninger

Københavns Politis lokale betjente er i dag fredag til stede med den mobile politistation i Brønshøj, hvor der i går omkring kl. 22.30 var et skyderi ved Gadelandet. De vil først være ved Gadelandet 14 A kl. 17-18 og derefter ved Torvet i Voldparken 1 kl. ca. 18-19.

Borgere, som har oplysninger om sagen eller som gerne vil tale med politiet, er meget velkomne. Man kan også ringe til os på tlf. 1-1-4, hvis man har set eller hørt noget af relevans for sagen. Ingen personer kom til skade i forbindelse med skyderiet.

-.Vi vil i den kommende tid være ekstra til stede i Brønshøj som følge af skyderiet i går aftes. Bl.a. vil vi i dag tage den mobile politistation med til Gadelandet og Voldparken, og jeg håber, at borgere, som har oplysninger til sagen, eller som bare gerne vil tale med politiet, vil komme forbi, siger leder af nærpolitiet i Nordvest, Carsten Reenberg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top