Udforsk tyngdekraften
A-visit-to-Saturns-Moon1.jpg-udstilling-vabdtaarnet.jpg

Leah Wrobel. Fotograf: Tali Melchior

Leah Wrobel. Fotograf: Tali Melchior
Ny interaktiv udstilling i Brønshøj Vandtårn giver publikum en anden oplevelse af tyngdekraften inspireret af rumrejser og vertikal dans.  Udstillingen kan ses gratis 24.-26. juni kl. 16-18

Danser og koreograf Esther Wrobel præsenterer med udstillingen “Tiny Astronauts” sit afgangsprojekt fra Den Danske Scenekunstskole.

I sit afgangsprojekt har hun undersøgt, hvordan man kan dele og formidle en alternativ oplevelse af tyngdekraften, set fra en vertikal dansers perspektiv. I sin undersøgelse har hun blandt andet benyttet sig af Virtual Reality, som hun inviterede deltagere til at prøve. Det samme kan publikum i en begrænset periode i Brønshøj Vandtårn.

Esther Wrobel er danser og koreograf og uddannet i israel. Siden 2002 har hun arbejdet bl.a. med moderne dans, Butoh, luft dans,  kontakt  inmpro, akrobatik og fysisk teater. Hun har arbejdet som freelancer i Israel, Danmark, Holland, Frankrig og Østrig. Fra 2004-2007 har hun optrådt med Carlotta Ikeda i kompagniet ”Ariadone” fra Frankrig.

Den 24. juni kl. 17 kan man høre Esther fortælle om sit projekt med efterfølgende debat. Det er gratis at se udstillingen, og der er ingen tilmelding, men man skal huske sit coronapas. Vil man sikre sig adgang til VR-oplevelsen, så send en mail til:esw18@ddsks.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top