Metro til Brønshøj – også uden S
Debat_web.png
Brønshøj fortjener en Metro ligesom mange andre københavnske bydele.

Brønshøj fortjener en Metro ligesom mange andre københavnske bydele. Trafikken på bl.a. Frederikssundsvej bliver tættere og tættere, og der er også sket flere fatale uheld på Frederikssundsvej. Derfor må der gøres noget.

Man kan flytte den kollektive trafik ned under jorden ved at lave Metro til Brønshøj. Det vil give mere plads over jorden til gående, cyklister og lokal trafik. Også af sikkerhedsmæssige årsager haster det med at få en Metro til Brønshøj.

Heldigvis lykkedes det på Borgerrepræsentationens møde i maj at få opbakning til et konservativt initiativ om en Metro til Brønshøj, som i øvrigt skal komme fra Rigshospitalet via Bispebjerg til Bellahøj og Brønshøj – på sigt gerne videre til Herlev Hospital.

Socialdemokraterne stemte imod Metro til Brønshøj – heldigvis var der flertal uden om socialdemokraterne. Det er fair nok, at den socialdemokratiske borgerrepræsentant fra Brønshøj Laura Rosenvinge stemte imod en Metro til Brønshøj, når socialdemokraterne ikke vil have Metro til Brønshøj. Når der nu er flertal på Rådhuset for at undersøge en Metro til Brønshøj, spå forstår jeg ikke, at Laura Rosenvinge bliver ved med at tale projektet ned.

2 kommentarer om “Metro til Brønshøj – også uden S”

 1. Henrik Pedersen siger:

  Man undres over den tilsyneladende manglende vision fra Socialdemokratiet og andre partier for metro til Brønshøj. Det eneste argument det gentages er mantraet om at det er for dyrt. For dyrt i forhold til, at kommunen hænger sammen, eller at bydelen udvikles, eller at Hovedstadens infrastuktur udvikles? Visioner kommer før triviel budgettænkning.

 2. Alex Niels Rasmussen siger:

  Jeg spurgte Ritt Bjerregaard for årets siden
  Om man ikke lave tunet under borup alle så trafik for så alle plomber væk for bilen for køre
  Ned under jorden men hun sagde at det var dyrt men hav hun på mig så var der men jeg syntes at politikerne høre ikke hos men
  spørger taxa og bus helst går trafik i stå vågnede op der inden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top