Metro til Brønshøj kan blive forsinket af politisk drilleri
Debat_web.png
I sidste uge beskyldte den konservative Jakob Næsager mig og Socialdemokratiet for at være imod metro til Brønshøj. Beskyldningerne er usande. Jeg har altid kæmpet for metro til vores bydel, og den 15. juni stemte Socialdemokratiet for en principbeslutning om metro til alle bydele. Også Brønshøj-Husum.

Beskyldningerne går på, at Socialdemokratiet har stemt imod forslaget om en “hospitalsmetro” via Brønshøj. Men hospitalsmetroen er politisk drilleri fra de konservative – som ikke angiver skyggen af finansiering.

Derudover kan det konservative drilleri ende med at forsinke arbejdet med at få metro til vores bydel. Allerede nu er der nemlig lavet undersøgelser af muligheden for metro til Brønshøj-Husum. Men hospitalsmetroen vil kræve nye undersøgelser og dermed endnu mere tid.

Uanset hvad, så er udsigten til metro lang – den første principaftale om Cityringen blev indgået i 2005, og den stod færdig i 2019. Så selvom jeg kæmper for metro til Brønshøj-Husum, så vil jeg også forbedre den kollektive trafik til vores bydel her og nu. Desværre har Jakob Næsager ingen løsninger på den korte bane, og på den lange bane tilbyder han kun politisk drilleri i form af ufinansierede metroløfter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top