Lidl lukker i 5 dage
lidl-varer-i-forbindelse-med-donation-til-blaa-kors-scaled-e1623407989426.jpg
Varer doneret til Blå kors fra Lidl. Pressefoto
Fra mandag den 14. juni er Lidl på Frederikssundsvej 266-270, den på hjørnet af Kobbelvænget, lukket i 5 dage for at blive bygget om i ekspresfart

På fem dage bliver Lidl på Frederikssundsvej 266-270 i Brønshøj moderniseret og ombygget som led i Lidls nationale tiltag i 134 butikker endnu bedre. 

Lidl på Frederikssundsvej i Brønshøj holder midlertidigt lukket fra mandag d.14.6. til og med fredag d.18.6, skriver Lidl Danmark i en pressemeddelelse

Den 1000 kvm store butik skal have et nyt butikskoncept og endnu flere varer på hylderne i alle Lidl-butikker. Der skal bruges flere lyse træprodukter som beklædning rundt om i butikken og der installeres ca. 30 % mere lys, så det bliver en mere moderne, skandinavisk-udseende og behagelig indkøbsoplevelse.

Når Lidl-butikken på Frederikssundsvej er færdigmoderniseret vil kunderne opleve det som en ny og forbedret udgave af butikken. Jeg håber både vores kunder og medarbejdere vil synes om forbedringerne og vi glæder os alle til at åbne butikken igen efter ombygningen, siger Anders Frydendahl, salgsdirektør i Lidl Danmark.

Der bliver blandt at rykket rundt på placeringen af varegrupperne så kød, fisk og veganske alternativer rykkes længere frem i butikken, så de kommer i umiddelbar forbindelse med grøntafdelingen.

1 kommentar om “Lidl lukker i 5 dage”

  1. Bo Nielsen siger:

    Så kan man da kun håbe at al det roderi som det personale har haft lavet så slutter . Vil da håbe at personalet så også bliver moderniseret så de bliver mere imødekommende når man spørger om ting . Eller om de bliver skiftet ud for mere ubehøvlet personale som er i lige netop den butik findes heldigvis ikke i den i Herlev . Der viser personalet en vis interesse for både kunder og butik . Så vi må håbe det bliver bedre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top