Ingen stor sankthans-fest i mosen
sankthans-baal-colourbox-e1624266111523.jpg

Foto: Kaj Bonne

Det store bål i mosen er aflyst og vi afventer yderligere melding vedrørende sankthans-bål og tørke - som stadig er der på trods af regnen Opdateret: Danske Beredskaber skriver på Twitter, at det seneste døgns vejr betyder, at der lige nu ikke er behov for begrænsninger omkring brug af åben ild, og at sankthansbålene kan derfor afvikles over hele landet som planlagt på onsdag, uden afbrændingsforbud.

Da kravene om at afspærre det store område ved Pilesvinget og Hareskovvej hvor Enhedslisten plejer at afholde sankthans, var mere end vi magtede incl. tjek af hver enkelt for coronapas, bliver sankthans-festen ikke til noget i år, fortæller Jens Borking, Enhedslisten Brønshøj-Husum.

– Vi plejer at være mere end 1000 og op mod 1500, så der var ret skrappe krav. Vi havde ellers både reserveret området og fået polititilladelse mm. Håber på det lykkes i 2022.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top