Hvem skal finansiere vores metro?
Debat_web-e1629811267109.png
Metro til Brønshøj og resten af 2700 er kommet på den lokale dagsorden igen, efter at et flertal af partierne vil bygge en metro mellem Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital og Herlev Hospital.

Metro til Brønshøj og resten af 2700 er kommet på den lokale dagsorden igen, efter at et flertal af partierne vil bygge en metro mellem Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital og Herlev Hospital.

En metro til Brønshøj og Husum er en af mine helt store mærkesager og det glæder mig derfor, at der nu endnu en gang er mulighed for, at det kan blive en realitet. Men samtidig frygter jeg, at en metro i vores bydel har lange udsigter. Der bor nemlig relativt få mennesker i Brønshøj og Husum sammenlignet med andre dele af byen, og derfor mener eksperterne ikke, at der vil være passagerer nok til en metro.

Derudover er det også dyrt at anlægge metro, og ingen af de partier, som vil have den såkaldte hospitalslinje, har en løsning på finansieringen af linjen.

Nu er spørgsmålet så, om de vil finansiere metroen ved at bygge i Utterslev Mose? Eller om de vil spare på vores velfærd? Eller har de bare fundet et pengetræ, som ingen af os andre kender til?

Jeg kommer til at fortsætte min kamp for en metro til Brønshøj og Husum, men jeg vil ikke love metroer til højre og venstre, når vi ikke ved, hvordan de skal finansieres.

3 kommentarer om “Hvem skal finansiere vores metro?”

 1. heidi siger:

  De kaster rundt med penge og de kunne bare have ladet være med at spare den væk fra starten, kan godt være vi ikke er mange borgere i kommunen, men vi tæller og det kan måske give mindre trafik, samt mindre forurening i områderne og ikke mindst passe på borgerne – tænker i forhold til alle de skrækkelige ulykker som sker, for selv om vi måske ikke er mange, så færdes vi jo også udenfor
  Jeg cykler / tager offentlig transport hvis jeg skal med en metro (for at undgå den lange tur i bus) – måske nogle også tænker vi tager bus/bil noget af vejen og springer på en metro – der er også mange mennesker som ikke har bil, men som desværre også skal på hospitalerne og de er henvist til offentlig transport og for øvrigt hører vi da vist til Københavns kommune

 2. M.F. siger:

  De mange, MANGE milliarder, som det fascistiske, udemokratiske regeringsparti du selv tilhører har brugt på ligegyldig forebyggelse af en relativt harmløs virus, skræmmekampagner og indskrænkning af befolkningens fundamentale rettigheder, formålsløse nedlukninger, ubegrundet afvikling af hele erhverv, reklame for en “vaccine”, der er det pure gift og som vil slå millioner ihjel, og jeres generelle indoktrinering af befolkningen med jeres klamme, manipulerende frygtpropaganda, kunne snildt have finansieret tyve metroer..

 3. P.J siger:

  Der Boer næsten 50.000 i Brønshøj og selvfølgelig når man tæller alle vores grønne område med så Boer vi ikke så tæt. Men er det fair ? Der bliver lavet metro på Sydhavnen li nu og der Boer kun 5000. Syntes bare at nu skal vi bare har den metro så vi kan lad bilen stå der hjemme. Vil gøre alt meget nemmere og mere klimavenligt. Ja tak til metro til Brønshøj!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top