Utilfredshed med aktuel busdrift i Tingbjerg
Bus-2A-frittet.jpg
Kan vi få en løsning?

På grund af etablering af cykelsti på Langhusvej og Gavlhusvej er bussens stoppesteder Arkaderne, Fuglegavl. Tingbjerg Kirke og Tingbjerg Skole taget ud af drift frem til 28. maj.

Det har fået Brønshøj-Husum Lokaludvalg til at skrive til Teknik- og Miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen, og anmode om at der i perioden etableres en anden løsning fx taxakørsel, så beboerne i de ramte områder igen kan handle og forrette andre ærinder. 

1 kommentar om “Utilfredshed med aktuel busdrift i Tingbjerg”

  1. Majbritt siger:

    Og hvornår bliver det muligt at købe billetter i busserne, kan ikke være rigtigt at man skal hel ned på Nørrebro station for at købe lovlig billet, der findes stadig mange som ikke har mulighed for at købe på anden måde da ikke alle er indehaver af pc el. smartphone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top