Svar på debatindlæg om kviktest
Debat_web-e1629811267109.png
Det ville være nemmere med et fast sted at blive testet for corona i bydelen, for det kan være tidskrævende med transport til testscentre i nærheden. Men uanset om vi har et test sted i bydelen eller ej, så håber jeg ikke, at det står i vejen for at handle lokalt.

Jeg vil gøre opmærksom på, at Lokaludvalget blot er bindeled mellem bydelens borgere og Borgerrepræsentationens politikere. Det er de nationale myndigheder, der har lagt teststrategien.
Københavns Kommune følger smitteudviklingen og har løbende dialog med regionen om lokationer for testcentre. I sidste ende er det regionen, der beslutter, hvor mange testcentre der skal være i København.

Heldigvis har vi i Brønshøj-Husum løbende de sidste mange måneder haft mulighed for at blive testet lokalt hos midlertidige pop-up test steder. Det har vi kommunikeret om for netop at så mange som muligt, er klar over, hvor de kan blive testet, når muligheden er her lokalt. Det vil vi blive ved med.

Copenhagen Medical har netop oplyst om, at de fra på fredag den 21. maj åbner vi et nyt testcenter på følgende adresse: Bystævneparken 31, 2700 Brønshøj – åbningstiden bliver fremadrettet alle dage fra kl. 08-20. Del gerne budskabet med dem, du kender i området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top