Sandberg Explorer spiller lørdag den 8. maj, kl. 14
Noder.jpg
En musikalsk enmandshær

Det er en overraskende koncertoplevelse, der venter børn i alle aldre denne eftermiddag. Den musikalske enmandshær Thomas Sandberg indtager rummet med mission om at udforske lydene og bruge dem til at skabe en musikalsk rejse i musik og lyd.

Rigtige slagtøjsinstrumenter, krop og stemme blandes med ting og sager, som man normalt ikke betragter som instrumenter. Publikum bliver også inddraget som lydgiver og mikrofoner og forskellig elektronik indgår både som med- og modspiller. Bodypercussion, absurd musikalsk komik, mimik og fysisk performance vil også være en ingrediens i denne musikalske cocktail, som i øvrigt tidligere er blevet honoreret med en Danish Music Award.

Billetter fås på Pilegårdens hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top