Ny skaterrampe i Brønshøj
Scaterrampe-Broenshoej-Skole-02-18-21-e1620376064128.jpg

Den nye skaterrampe i bydelen. Foto: Kaj Bonne

Så står der en ny skaterampe til de mange med hjul under fødderne

Sidste weekend byggede lokale frivillige en mini-skaterrampe ved Brønshøj Skole.. Fredag blev materialerne leveret og allerede søndag var banen bygget. Inden den kan tages i brug skal den dog først godkendes af en legepladsinstruktør. Både Brønshøj Skole og Københavns Kommune havde givet grønt lys, og projektet er finansieret af Center for Gadeidræt.

– Vi er en gruppe fædre, der selv har skatet, da vi var yngre, og vil godt give børn den samme oplevelse. Byggeriet af rampen gik rigtig godt og der var omkring 30 børn og voksne, der deltog i byggeriet, fortæller Ole Skjelmose, der er en af initiativtagerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top