NORMAL åbnede i Brønshøj
Normal-e1622023471431.jpg

NORMAL – ny butik på Frederikssundsvej ved Brønshøj Torv. Foto: ef

På 8 år er butikskæden vokset med over 270 butikker i Skandinavien, Holland og Frankrig – og nu også på Frederikssundsvej

– Vi sælger mærkevarer inden for make-up, husholdningsartikler, personlig pleje og en lang række basisvarer, som mange mennesker allerede kender og bruger på badeværelset, i køkkenet og til rengøring, fx L’Oreal, Gillette, Colgate og Ajax, og vi sælger varerne til faste lave priser, der ofte vil være lavere end den generelle markedspris, siger Torben Mouritsen, der er adm. direktør.

– Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger vores butik. Derfor får vi, udover det faste sortiment, hele tiden nye varer hjem, som gør det spændende og sjovt at gå på skattejagt igen og igen, tilføjer han.

NORMAL er en danskejet detailkæde med mere end 90 danske butikker, og den første butik åbnede i 2013 i Silkeborg. Sidste år havde kæden en omsætning på ca. 2 mia. kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top