Motorløb på Bellahøj 6. -8. august
chgp-e1620824085495.jpg
Det arrangeres med udgangspunkt i de gældende (og forventede) restriktioner i forbindelse med covid-19

Nogen kan glæde sig, og andre kan det modsatte, når Copenhagen Historic Grand Prix skydes i gang på og omkring Bellahøjmarken den 6. august.

Det bliver 20. gang, det københavnske motorløb afholdes – og 8. gang på Bellahøj.

Med udgangspunkt i en tæt dialog med respektive myndigheder, planlægges CHGP fortsat på højtryk med udgangspunkt i de gældende (og forventede) restriktioner i forbindelse med covid-19.

Nærmere informationer og retningslinjer meldes ud senere. 

1 kommentar om “Motorløb på Bellahøj 6. -8. august”

 1. Lars John Christensen siger:

  Nu er det så igen tid til at vores bydel skal gøres til genstand for infernalsk støj og massive vej- og gade afspærringer over næsten 2 uger samt stupide omlægninger for både biler og alt trafik til voldsom gene for ALLE TRAFIKANTER! For slet ikke at tale om de massive støjgener naboerne skal leve med de uger det tager fra start til slut uanset der kun køres 3 dage!

  2 uger lige fra anlægning af banen til selve motorløb og nedtagning til sidst!
  Er de fatsvage derinde på rådhuset og vil de blæse på Brønshøj og Bellahøj en lang march siden det igen og igen skal gå ud over vores kvarter?
  Det virker sådan desværre – men nu kan det sådan set VÆRE NOK!
  FLYT det absurde show UD af byen og ud i Glostrups industri område eller Ballerups ditto,etc! Det tiltrækker jo absolut INGEN TURISTER i forvejen og aktuelt jvf.corona. Det er absurd at skue at det skal foregå i et stærkt trafikeret område hvor det mest af alt ligner en krigszone de 2 uger det varer. I forvejen er vi plaget af konstante vejarbejder og udgravninger i en konstant strøm og dette opreklamerede motorløb gør bare absolut intet godt for vores kvarter.
  Nu er det jo valgår og det bør alle huske på når krydset skal sættes til efteråret. De samme partier som tillader og placerer motorløbet her skal ikke føle sig for sikre på at de ikke får et hak i tuden. Det motorløb skal UD AF BYEN OG VÆK FRA BRØNSHØJ!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top