Lokal task force banker på dørene i Tingbjerg og opfordrer til at blive corona-testet
Testholdet.jpg

Testholdet parat til udrykning. Foto: presse

Testholdet parat til udrykning. Foto: presse
Beboere i Tingbjerg kan forvente uventet besøg en af de nærmeste dage. De næste par uger stemmer en lille gruppe corona-bekæmpere nemlig dørklokker i lokalområdet

 Tingbjerg er nemlig et område, hvor corona-smitten generelt har været høj, og det er vigtigt at komme i dialog med så mange beboere som muligt.

– Task forcen banker på døren og fortæller om, hvor vigtigt det er at blive testet for at bryde eventuelle smittekæder – og samtidig fortæller de, at det nu er muligt at blive testet lokalt i Tingbjerg de næste onsdage. Jeg synes, det her er et godt eksempel på, hvordan vi lykkes med at skabe gode samarbejder med Københavns Kommune, siger Gert Korvig, som er leder af helhedsplanen i området.

Der er åbnet et lokalt testcenter i Tingbjerg Pensionist Center, Ruten 20, Brønshøj. Og her er åbent for test hver onsdag kl. 15.30-21.00 til og med onsdag den 19. maj.

Tack force-medarbejderne og øvrige lokale aktører hænger desuden plakater op i opgangene og taler med folk i kvarteret f.eks. foran de lokale butikker.

1 kommentar om “Lokal task force banker på dørene i Tingbjerg og opfordrer til at blive corona-testet”

  1. Bo Nielsen siger:

    Jeg bor i Husum gård og vi høre under Husumvold sogn . Vi er sikkert mange som gerne vil testes men det tætteste er i Tvedvangen i Herlev og vingeloden på Nørrebro . Jeg har hørt fra flere at de gerne vil testes men ikke nr de skal med både bus eller tog . Også syntes de det er underligt der kun er åben i Tingbjerg om onsdagen til den 19maj . Så vis kommunen og regeringen skal ha flere til at blive testet ja s må de jo få lavet nogle flere pop-up test steder for ellers bliver der ikke lavet de test som de siger de laver . Og jeg personligt gider ikke tage så langt væk for at blive testet så jeg lægger mig gerne til dem som gerne gider test men ikke vis man skal bruge lang tid på det . Så det må kunne gøres bedre om ikke andet så f lagt et ved Brønshøj torv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top