Kviktest i Brønshøj TAK
Debat_web-e1629811267109.png
Lad os få kviktest, så vi kan støtte de lokale lettere, skriver denne debattør

Jeg er rigtig ærgerlig og gal faktisk også over at vi ikke har nogen kviktest i Brønshøj.

Hvis vi havde en kviktest i Brønshøj kunne vi nemmere støtte de mange lokale frisører, restauranter, cafeer og bodegaer så vi sikrer os at de overlever. Hvor mange gider tage til Frederiksberg (Forum metro st) eller Kbh. NV (Birkedommervej) for at få en kviktest og så tage til Brønshøj igen hver gang man skal spise drikke eller få lokkerne klippet?

Tag jer nu sammen Lokaludvalg eller andre så vi kan få en kviktest i Brønshøj.

2 kommentarer om “Kviktest i Brønshøj TAK”

 1. Hans S. Christensen siger:

  Svar på debatindlæg af Birte Aabye Jensen

  AF HANS S. CHRISTENSEN , FORMAND FOR LOKALUDVALGET I BRØNSHØJ- HUSUM

  Det ville være nemmere med et fast sted at blive testet for corona i bydelen, for det kan være tidskrævende med transport til testscentre i nærheden. Men uanset om vi har et test sted i bydelen eller ej, så håber jeg ikke, at det står i vejen for at handle lokalt.
  Jeg vil gøre opmærksom på, at Lokaludvalget blot er bindeled mellem bydelens borgere og Borgerrepræsentationens politikere. Det er de nationale myndigheder, der har lagt teststrategien. Københavns Kommune følger smitteudviklingen og har løbende dialog med regionen om lokationer for testcentre. I sidste ende er det regionen, der beslutter, hvor mange testcentre der skal være i København.
  Heldigvis har vi i Brønshøj-Husum løbende de sidste mange måneder haft mulighed for at blive testet lokalt hos midlertidige pop-up test steder. Det har vi som Lokaludvalg kommunikeret om for netop at så mange som muligt er klar over, hvor de kan blive testet, når muligheden er her lokalt. Det vil vi blive ved med.

 2. Salka siger:

  Hej jeg vil blot informere jer om at der er kommet et teststed i Brønshøj ved bystævnsparken ( ved den store græsplæne) der er sat et stort telt op og en nogle skilte der dirigere vejen til teltet. Der mange der ikke ved at vi står der så i må meget gerne sige det videre til venner og familie som bor/arbejder i Brønshøj og i nærliggende steder.
  Det en Kviktest uden tidsbestilling og helt gratis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top