Kommentar vedr. busdrift
Debat_web-e1629811267109.png
Svar på kommentar om busdrift

Kære Bente Møller
Tusinde tak for at gøre mig opmærksom på problemet. Det er helt rigtig, jeg er fra bydelen og bruger meget af mit politiske virke på at kæmpe for bydelen på rådhuset.

Som bestyrelsesmedlem sidder jeg ikke med den daglige drift, men jeg har rettet henvendelse til dem og gjort dem opmærksomme på problemet. Desværre får jeg at vide fra direktøren, at de ikke kan gøre noget, da arbejdet slutter om få uger, og de derfor ikke kunne lave aftale med vognmænd for en så kort periode.

1 kommentar om “Kommentar vedr. busdrift”

  1. Lars John Christensen siger:

    Selvom det slutter om et par uger er det for dårligt at Movia ikke fra START indsætter minibusser eller på anden vis sørger for et minimum at opretholdelse af ruterne når de i månedsvis før ved at der bliver omlægning og eller forkortelser af diverse buslinjer. Det kan næppe komme bag på hverken direktion eller bestyrelse. Det er slet og ret dårlig service og prisen er i forvejen høj for den kollektive trafik hvor både ældre og pensionister og derned også syge borgere er afhængig af bussernes tilgængelige!

    Det her er jo blot endnu et af Movias mange selvmål som sammen med BR har forvandlet busdriften til en slags lotteri hvor bla flere og flere områder får omlagt eller ligefrem nedlagt deres busforbindelse samt obskure nye linjeføringer giver stor forvirring!
    Hvilken skændsel for Københavnerne!
    Det er jo valgår i år og det bedes alle de berørte borgere tage notits af! Det her går da slet ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top