Feriecamp 2021 for udsatte familier
gode-råd-til-kør-selv-ferie-e1621325553560.jpg
Når Bellahøj-Utterslev Sogns Menighedspleje har offentligt årsmøde 2. pinsedag, kl. 12 i Bellahøj Kirke, skal der blandt andet tales om årets feriecamp. Menighedsplejen hjælper udsatte familier, der ikke har så mange penge at gøre med i hverdagen, og for hvem et ferieophold kan være en stor udskrivning

Hvis det bliver tilladt i henhold til corona-restriktionerne, vil der i år være feriecamp i Randers, hvor familierne kan ligge i telt og deltage i de mange aktiviteter. Mad, ophold og aktiviteter er gratis. Feriecampen er arrangeret af Landsforeningen af Væresteder.

Hvis man bor i Bellahøj-Utterslev Sogn og er på kontanthjælp eller har tilsvarende lav indkomst og gerne vil med, kan man henvende sig til menighedsplejen i Bellahøj Kirke senest den 25. maj.

– Sidste år i 2020 var feriecampen digital. Mad og aktiviteter blev sendt til deltagerne, og det var fire gode dage med masser af aktiviteter og fællesskab via Facebook. Den digitale camp havde den fordel, at folk, der af helbredsmæssige grunde ikke havde kunnet deltage i den fysiske camp, pludselig fik muligheden for at være med i et socialt fællesskab. Så hvad enten campen bliver fysisk eller online i år, skal det nok blive en succes, fortæller Anne Mette Asp, der er sognemedhjælper i Bellahøj-Utterslev Sogn og sekretær for menighedsplejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top