FDFerne fra Brønshøj mødtes til VM i Leg
FDF-K25_3-e1622102864381.jpg

FDF´ere fra Brønshøj deltog i VM. Foto: presse

FDF´ere fra Brønshøj deltog i VM. Foto: presse
Det blev en Kristi Himmelfartsferie fyldt med leg, samarbejde og fællesskab for FDFerne fra Brønshøj, der deltog i finalen i FDFs Væbnermesterskab, VM i Leg

FDFerne fra FDF K25 Brønshøj blev udfordret i både samarbejde, kreativitet og udholdenhed, da de dystede i finalen i FDFs store Væbnermesterskab, VM i Leg. Undervejs skulle de fx kravle højt til vejrs på Himmelstigen, holde fødderne tørre i balancekajakken og afprøve deres evner som målscorere på en vertikal boldbane.

Sammenlagt 1100 deltagere, fordelt i små patruljer og spredt ud i fem forskellige finalebyer, deltog i VMs afgørende slag, der var kulminationen på fire måneders intens konkurrence over nettet. Her har børnene hele foråret løst opgaver i deres lokale FDF-kreds og på den måde indtjent point.

I weekendens finale skulle børnene over tre dage dyste på 30 poster, knuse koder, opklare mysterier og forcere forhindringer, der krævede både mod og samarbejde – til lands, til vands og i luften.

– VM er virkelig fedt, fordi man møder nye venner og oplever en hel masse fede poster undervejs, fortæller Mads på 12 år fra FDF K25 Brønshøj. Hans patruljekammerat Daniel på 12 år supplerer: – Man bliver virkelig udfordret på posterne! Det er ikke altid, de opgaver, man får stillet, er noget, man har prøvet før – så man får lov at prøve nogle ting af, man ikke troede, man kunne og finder ud af, at det kan man godt!

Voksne frivillige ledere har fulgt patruljerne helt fra konkurrencens start, og de tog del i finalens discipliner på lige fod med børnene.

Væbnermesterskabsfinalen var i år omlagt til et helt nyt, lokalt format, der i stedet fandt sted i fem forskellige byer.

FDF – Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation med mere end 25.000 medlemmer i 350 lokale kredse fordelt over hele landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top