Cykelsti et skridt nærmere
Gadelandet-Cykelsti-44-16.jpg
Etablering af en længe ønsket cykelsti på Gadelandet er rykket lidt nærmere

Brønshøj-Husum Lokaludvalg behandlede i sidste uge et høringssvar til forvaltningen som led i en såkaldt intern høring.

Lokaludvalget udtrykker stor tilfredshed med at der er udsigt til at der gøres noget ved forholdet for cyklisterne på Gadelandet, dog udtrykkes lokal bekymring over mulighederne for parkering, da 79 p-pladser foreslås nedlagt.

Endvidere finder Lokaludvalget, at der bør etableres en helle ved krydset Gadelandet/Kobbelvænget. Teknik- og Miljøudvalget på Rådhuset forventes at behandle sagen den 31. maj. 

2 kommentarer om “Cykelsti et skridt nærmere”

  1. Bo Nielsen siger:

    Jeg bor i Husum gård hvor der ikke er parkeringspladser til alle lejemål . Og personalet fra Radiometer holder også i Gadelandet og vi har en klub i nr 22 hvor der også kommer biler og parkere og vis nu i har planer om at sløjfe 79 p pladser ud af de 142 hvor har i så tænkt vi skal parkere vores biler henne altså os som ikke er så heldige at ha en parkeringsplads . Så jeg syntes vi som bor i Husum gård vi burde også spørges inden lokaludvalget bare sætter sig ned og siger vi skal ha cykelsti også må vi bare genere beboerne også bare fjerne 79 pladser det må være en ommer

  2. Anker Thisted siger:

    Jeg cykler ofte på Gadelandet om morgenen, hvilket kan være en utryg oplevelse når lastbiler (trods stansdnings- og parkeringsforbud), holder på kørebanen og venter på at kunne aflevere varer til Føtex.
    En cykelsti, gerne i begge retninger, vil give trafiksikkerheden et stort løft 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top