Brug det lokale testcenter
Testcenter-03-22-21-e1622105750923.jpg

Pt er der ikke noget særligt fokus på testcenteret i Bystævneparken fra Copenhagen Medicals side. Foto: Kaj Bonne

Hvis det lokale testcenter skal bliver i 2700 gælder det om at bruge det

Fredag den 21. maj åbnede det faste testcenter på Bystævneparken 31 og der har været ret god plads i køen siden.
Det kom Brønshøj-Husum Avis for øre, at hvis ikke testcenteret blev brugt, ville det lukke og flytte igen. Derfor spurgte vi Copenhagen Medical som driver centeret til det. De svarede følgende i en mail:

– Der er ikke som sådan noget aftalt i forhold til centeret i Brønshøj andet end at vi som ved alle vores centre er i stadig kontakt med Region Hovedstaden i forhold til, hvor stort og hvor behovet for at blive testet er. Så det er klart, bliver det ikke brugt, kigger vi på om kræfterne kan lægges bedre et andet sted.

I testcenteret i Bystævneparken, som er et område hvor der er ældreboliger, et demenshjem og et kollegium, kan du få foretaget hurtigtest med podning i næsen uden tidsbestilling. Det er for alle over 6 år og det har åbent hver dag fra kl 8 – 20.

Transport til testcenteret

Du kommer ind til Bystævneparken ad Storegårdsvej fra Frederikssundsvej. Skilte anviser den rigtige retning i bil. Med bus kan du tage nr 22 helt til Bystævneparken lige som stoppestedet på Husum Torv også er en overkommelig afstand for almindeligt gående.

Endelig kan du selvfølgelig cykle og gå – og måske nyde turen langs Vestvolden som Bystævnet drejer af fra.

 

3 kommentarer om “Brug det lokale testcenter”

  1. Rita siger:

    Beda om omkring Vanløse, ja tak

  2. Bo Nielsen siger:

    det ville sikkert blive brugt mere vis det var et PCR test . da den er både billigere og mere sikker så derfor venter jeg gerne på at blive testet i tingbjerg godtnok er det kun engang om ugen hvilket ikke er optimalt når der bliver sagt at vi skal lade os teste .så derfor må i da godt lukke det sted i bystævnet for min skyld for jeg må jo så nøjes med at blive testet engang om ugen og ikke de 3 gange som jeg hele tiden har gjort desværre .

  3. Birte Aabye Jensen siger:

    Det er da vigtigt vi har et kviktest center i Brønshøj. Mangel på reklame for dette testcenter gør at få bliver testet der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top