Alle tilbage på skolebænken
Undervisningsminister-01-19-21-e1620637013779.jpg

Politikerbesøg på Husum Skole. Fra venstre skoleleder Annette Samsøe Jensen, børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, Jens Joel MF, overborgmester Lars Weiss og borgmester Jesper Christensen. Foto: Kaj Bonne

Politikerbesøg på Husum Skole. Fra venstre skoleleder Annette Samsøe Jensen, børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, Jens Joel MF, overborgmester Lars Weiss og borgmester Jesper Christensen. Foto: Kaj Bonne
I forbindelse med den gradvise åbning af samfundet, kom alle elever tilbage på skolebænken torsdag i sidste uge - og undervisningen over nettet er sat på (foreløbig) pause.

På Husum Skole blev dagen markeret med besøg af børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, overborgmester Lars Weiss, børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen samt Jens Joel MF og undervisningsordfører for S, der blev modtaget af skoleleder Annette Samsøe Jensen i den fredede skoles smukke aula.
Skolelederen fortalte om de forholdsregler, der trods alt stadig skal tages for at forebygge smittespredning, blandt andet håndsprit, afstand, flydende pauser og intensiveret rengøring.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top