Åbent brev til Laura Rosenvinge
Debat_web-e1629811267109.png
Din bydel har brug for dig

Kære Laura,
Husker dine valgplakater som understregede, at du var fra vores bydel Brønshøj/Husum.
Nu har din bydel brug for dig.

Beboerne i Tingbjerg er afskåret fra offentlig transport, medmindre de kan gå til vendepladsen ved Gavlhusvej, hjørnet af Åkandevej eller det midlertidige stoppested på Terrasserne. Busserne kører i øjeblikket ikke turen Gavlhusvej, Langhusvej og Ruten.

Årsagen er positiv, der laves cykelsti.

Men for bydelens ældre og gangbesværede er det en urimelig belastning. Der bør sættes minibus ind med opsamling. F.eks. en rute fra vendepladsen ad Terrasserne, Ruten, Langhusvej, Arkaderne og retur til vendepladsen.
Håber du som bestyrelsesmedlem i Movia vil rejse sagen.

Læs Lauras svar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top