Udvikling af Bystævneparken
Debat_web-e1629811267109.png
Bystævneparken står overfor det vigtigste byudviklingsprojekt i lang tid

 

I mandags diskuterede Teknik- og miljøudvalget på Københavns Rådhus den nye helhedsplan for udviklingen af Bystævneparken. Udvikling af Bystævneparken fra institutions- til boligområde blev besluttet tilbage i 2018 og er en central del af udviklingen af vores bydel, der har til formål at give området et løft.

Udviklingen af Bystævneparken skal være med til at omdanne Bystævneparken fra et institutionsområde til et attraktivt boligområde og samtidig være med til at modernisere de gamle kommunale institutioner.

Planen har været omdiskuteret af en række naboer – blandt andet i HF. Birkevang – der desværre ikke har følte sig hørt i sagen. Derfor har vi besluttet at sende sagen i høring, så alle naboer nu har chancen for at få en stemme i hvad, der skal ske i deres byområde.

 

2 kommentarer om “Udvikling af Bystævneparken”

 1. Anja siger:

  Jeg bor i almennyttig lejlighed i Voldparken og undre mig meget over, at man ikke vedligeholder og istandsætter selve lejlighederne herude? Alle boligblokke i Husum er slidte, mange har skimmelsvamp, gamle køkkener, rådne vinduer og alt er meget nedslidt og beskidt. Boligselskaber og boligforeninger har bestemt sig for, at huslejen ikke må stige – overhovedet hvilket selvfølgelig er fint for de mange med mindre indtægter eller på overførelses indkomst, men det må være muligt at lave sunde boliger til alle.
  Der bliver brugt mange resurser på at lave grønne områder, men boligerne herude er ikke prioriteret
  overhovedet.

 2. Kære Anja.

  Tak for din kommentar som er meget relevant. Jeg kigger nærmere på det.
  mvh Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top