Spejderhuset rejser sig ved vandtårnet
Spejderhus-01-17-21-e1619612403801.jpg

Byggeriet af spejderhuset med det fredede Brønshøj Vandtårn i baggrunden. Set fra Thurebyholmvej mod sydvest. to: Kaj Bonne

Byggeriet af spejderhuset med det fredede Brønshøj Vandtårn i baggrunden. Set fra Thurebyholmvej mod sydvest. to: Kaj Bonne
Formen på det kommende spejderhus på vandtårnsgrunden viser sig nu

Det omdiskuterede spejdehus på vandtårnsgrunden ved Brønshøj Vandtårn er for alvor ved at tage form.
Der var rejsegilde i starten af april for en lille indbudt skare, og planene for byggeriet følges, så huset kan tages i brug i løbet af efteråret af Københavns største spejdertrop, Bellahøj 21 st Barking.

Spejderne holdt oprindelig til i en træbarak på Herbergvejen ved Degnemosen, men barakken måtte lade livet på grund af nybyggeri af lejligheder. Siden har spejderne midlertidigt holdt til Rytterskolen på Brønshøj Torv.

– Det går rigtig godt med byggeriet. Helt gnidningsfrit og glat, og vi glæder os meget til at spejderne indtager huset, siger medlem af hytteudvalget, Charlotte Møller-Hansen fra Bellahøj 21 st Barking.

Rytterskolens fremtidige anvendelse er endnu ikke helt afklaret, men det formodes, at Rytterskolen skal indgå i det kommende kulturcenter ved Brønshøj Torv med udgangspunkt i Brønshøj Gamle Skole som nyt kulturhus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top